ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

17 Ιουλίου 2017

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Καταφυγίου Γυναίκας του πρώτου εξαμήνου του 2017, το κέντρο δέχθηκε 260 αιτήματα. Από αυτά, τα 50 αιτήθηκαν υποστήριξη στα γραφεία της Οργάνωσης, ενώ τα υπόλοιπα εξυπηρετήθηκαν τηλεφωνικά ή παραπέμφθηκαν σε κάποιο άλλο φορέα. Συνολικά, αυτό το χρονικό διάστημα, οι...

5 Μαΐου 2017

Από τις 15/05/2017 τα γραφεία του Κέντρου Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών, Καταφύγιο Γυναίκας, θα λειτουργούν επί της οδού Πολυζωίδη 2 & Λαγκαδά, στην Πλατεία Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η μεταφορά των γραφείων του Καταφυγίου Γυναίκας σε νέο μεγαλύτερο χώρο, κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να...

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ένα δωρεάν εργαστήρι Δραματοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 17 Μαΐου 6:00-9:00 στο Καταφύγιο Γυναίκας με κεντρικό θέμα εργασίας μας την εξερεύνηση του θηλυκού στοιχείου μέσα από τις γυναικείες φιγούρες της ελληνικής  μυθολογίας.

Πολλές...

3 Απριλίου 2017

Το μήνα Μάρτιο 48 γυναίκες απευθύνθηκαν  στο Καταφύγιο Γυναίκας και από αυτές 17 έλαβαν τις υπηρεσίες μας στα γραφεία μας. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 19 ώρες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, 52 ώρες ψυχολογικής υποστήριξης και 4 ώρες νομικής συμβουλευτικής.

...

27 Μαρτίου 2017

Ένα μοναδικό Φεστιβάλ Φαντασίας, το Fantasmagoria πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα το φεστιβάλ έχει έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και στηρίζει έμπρακτα το Καταφύγιο Γυναίκας. Μην το χάσετε! ...

16 Μαρτίου 2017

Το πρόγραμμα “T.O.Y.S. and Healthy Relationships” υλοποιήθηκε από την άτυπη ομάδα νέων ΕΥΚΑΙΡΙΑ και έφερε κοντά 39 νέους από διαφορετικές χώρες, με στόχο την καλύτερη προσωπική και σεξουαλική ζωή μαθαίνοντας τα στοιχεία της ισότιμης και λειτουργικής σχέσης.
Χαιρόμαστε που τους φιλοξενήσαμε στο χώρο...

Σελίδες

Είσοδος

Ενημερωτικά δελτία

Εγγραφή/Διαγραφή

Τηλεοπτικό Σποτ