Οργάνωσε μια εκδήλωση

Το «Καταφύγιο Γυναίκας» έχει αναπτύξει την εφαρμογή δύο  πρακτικών τρόπων που έχουν ως σκοπό τόσο τη λειτουργική ενίσχυση του, όσο και την ενημέρωση και κατατόπιση του κοινού σχετικά με τη κακοποίηση. Με τους συγκεκριμένους τρόπους δίνεται ακόμη μία ευκαιρία στη προσπάθεια του K.Γ. για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, αυτή τη φορά μέσω της συνεργασίας και της ενεργούς συμμετοχής ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι, με τους οποίους κάποιος μπορεί να διοργανώσει μια κοινωνική εκδήλωση με το  K.Γ. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι μια εκδήλωση δε μπορεί να περιλαμβάνει και τους δύο αυτούς τρόπους συνδυαστικά. Με τη κατάλληλη προετοιμασία ένα συμβάν μπορεί να έχει και ενισχυτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα. Οι τρόποι είναι οι εξής:

1. Ο πρώτος τρόπος έχει να κάνει με τη πρωτοβουλία μιας ομάδας ή ενός ατόμου να διοργανώσει μια κοινωνική εκδήλωση που θα έχει ως απώτερο σκοπό την οικονομική ενίσχυση του K.Γ. Δηλαδή, μια ομάδα πολιτών (μπορεί να είναι μια οργάνωση, μια δομή, ένας σύλλογος, μια εταιρία, ένα σχολείο, κάποιος άλλος φορέας) ή ακόμα κι ένας πολίτης μόνος του, μπορούν να διοργανώσουν ένα ανοιχτό, σε όλο τον κόσμο, συμβάν.  Τα έσοδα της συγκεκριμένης κίνησης θα δοθούν για να καλυφθούν κάποιες από τις πάγιες και βασικές ανάγκες του Κ.Γ. Μια τέτοια εκδήλωση μπορεί να έχει διάφορες μορφές, όπως bazzar, συναυλία, συγκέντρωση σε κάποιο μαγαζί, προβολή ταινίας κτλ.

2. Ο δεύτερος τρόπος έχει να κάνει με τη διοργάνωση ενός κοινωνικού συμβάντος, με πρωτοβουλία μιας ομάδας πολιτών (μπορεί να είναι μια οργάνωση, μια δομή, ένας σύλλογος, μια εταιρία, ένα σχολείο, κάποιος άλλος φορέας) ή ακόμα κι ενός μεμονωμένου ανθρώπου, που θα έχει ως απώτερο σκοπό την ενημέρωση του κοινού από εθελοντές επιστήμονες και διοικητικά πρόσωπα του Κ.Γ., τόσο για τη κακοποίηση όσο και για τη δράση του. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κατάλληλο χώρο κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με το K.Γ. Μια τέτοιου είδους εκδήλωση μπορεί να πάρει τη μορφή ομιλίας ή παρουσίασης μετά από επίσημη πρόσκληση του Κ.Γ. κι  ενημέρωση των πολιτών για τη πραγματοποίηση της.

Συνοδοιπόρος, Συνεργάτης, Εθελοντής…  Γίνε κι εσύ μέρος της προσπάθειας μας!   Πίστεψε το…  Μπορείς!

Η μουσική κατά της βίας

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διοργανώση εκδήλωσης

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ερώτηση προστασίας
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην παραπάνω εικόνα.
Διάδωσέ το

Είσοδος

Ενημερωτικά δελτία

Εγγραφή/Διαγραφή

Τηλεοπτικό Σποτ