Κάνε ένα Δώρο Αγάπης!

 Πληροφορίες για Παροχή
πληροφορίες για παροχή δωρεάν νομικής βοήθειαςΔωρεάν Νομικής Βοήθειας

 Φορείς Υποστήριξης για την
πληροφορίες για παροχή δωρεάν νομικής βοήθειαςΥπόλοιπη Ελλάδα

Υποστηρίξτε το έργο μας με μια δωρεά

Μέσω τράπεζας
Μέσω ΕΛΤΑ
Online μέσω PayPal
πληροφορίες για παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας


Η αποδοχή της βίας ανακυκλώνει το πρόβλημα και μεγιστοποιεί τις διαστάσεις του. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια, είμαστε εδώ να το αντιμετωπίσουμε μαζί σου. 

Κάθε μορφή βίας εναντιώνεται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Καμία συνθήκη δεν δικαιώνει την ύπαρξη της. Η ζωή είναι ένα μοναδικό δώρο, κάθε στιγμή αξίζει τον αυτοσεβασμό και την φροντίδα για τον εαυτό σου. 

 

Η καταπολέμηση της βίας είναι ευθύνη όλων μας

Η Βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν έχει θέση στη ζωή μας. Είναι στο χέρι μας να κατανοήσουμε πως κανένας άνθρωπος δεν την αξίζει.

3 Οκτωβρίου 2016

Το μήνα Σεπτέμβριο 50 γυναίκες χρειάστηκαν τις υπηρεσίες μας και έλαβαν βοήθεια από το Καταφύγιο Γυναίκας. Οι ώρες της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ήταν 14 ενώ πραγματοποιήθηκαν 28 ώρες ψυχολογικής

6 Σεπτεμβρίου 2016

Στόχος είναι η εκπαίδευση των γονέων πάνω σε συγκεκριμένα και επίμαχα θέματα της καθημερινότητας τα οποία απασχολούν τους γονείς με παιδιά νηπιακής και σχολικής ηλικίας 2-12 ετών.

Θα

1 Αυγούστου 2016

Το Καταφύγιο Γυναίκας συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά τις υπηρεσίες του σε γυναίκες που έχουν δεχθεί οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.

Είσοδος

Ενημερωτικά δελτία

Εγγραφή/Διαγραφή

Τηλεοπτικό Σποτ